Σχεδόν, έναν αιώνα, στηρίζουμε κάθε κατασκευή σας με αξιοπιστία, ενημέρωση και φιλικό πρόσωπο! Και συνεχίζουμε…

Παράγουμε

Με εμπειρία πολλών ετών  παράγουμε και διαθέτουμε  Παραδοσιακά Τζάκια, Παραδοσιακές Ψησταριές, Παραδοσιακούς Ξυλόφουρνους, “Κ-FLOOR”, Μαρμαροψηφίδες & Τσιμεντοσωλήνες ομβρίων υδάτων.

Δομικά Προιόντα

Διαθέτουμε  όλα τα αδρανή υλικά που χρειάζονται για την Οικοδομή, τη Μόνωση, το Κτίσιμο, τη Συντήρηση & Αποκατάσταση Μνημείων, Αρχαιοτήτων κ.α. καθώς και  Ασβεστοπολτό, Τσιμέντο, Πρόσμικτα Βοηθητικά, Έτοιμα κονιάματα,  Πορομπετόν και ότι άλλο ζητήσετε.

Θέρμανση

Διαθέτουμε, σχεδόν όλα τα είδη Ενεργειακής Θέρμανσης, είτε πρόκειται για θέρμανση με Ξύλο, Πέλλετ, Αέρα, Νερό. Συνεργαζόμαστε, με τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου.

Χρώματα

Βάψτε, Ανακαινίστε, Αλλάξτε αέρα, στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, με ποιοτικά χρώματα  και τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας δώσουν, ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κήπος

Θέλετε να φτιάξετε τον κήπο σας, όπως τον έχετε ονειρευτεί; Επισκεφτείτε τη μεγάλη μας έκθεση και ένας από τους ειδικούς, θα είναι δίπλα σας, να σας καθοδηγήσει.

Επενδύσεις Χώρων

Στην έκθεση μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία Φυσικών Πετρωμάτων, Σκαπιτσαριστών και Ακανόνιστων, για να επενδύσετε το χώρο σας  Εσωτερικά & Εξωτερικά, το Σπίτι, το Εξοχικό, την Εταιρεία σας.

Εργαλεία

Για οποιαδήποτε μαστοριά έχετε στο μυαλό σας, είτε επαγγελματική, είτε ερασιτεχνική, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα εργαλείων, προκειμένου να φέρετε εις πέρας, την πιο απαιτητική εργασία. Ζητήστε το!

Καύσιμα Υλικά

Ο Χειμώνας έρχεται, και γνωρίζουμε ότι το τζάκι και η σόμπα, ανήκουν στη βασική θέρμανση για εμάς στην Ελλάδα. Μπορείτε, να προμηθεύεστε Καύσιμα Υλικά από εμάς, σε εκπληκτικά ανταγωνιστικές τιμές!

Υπηρεσίες

Διαθέτουμε  ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών,έτσι ώστε να αναλάβουμε τη Διακόσμηση, Επένδυση, Τοποθέτηση και Επιμέλεια στο χώρο που σας ενδιαφέρει, με χρήσιμες και δημιουργικές παρεμβάσεις. Πάντα με Συνέπεια & Επαγγελματισμό.

 
© Copyright - Kritharis | Created by e-Novo